Халфът Галин Иванов предпочете офертата на последния в унгарското първенство Халадаш, който

...
Халфът Галин Иванов предпочете офертата на последния в унгарското първенство Халадаш, който
Коментари Харесай

Галин Иванов избра предпоследния в Унгария пред Левски

 Славия показа новите
Халфът Галин Иванов предпочете офертата на последния в унгарското състезание Халадаш, който му предлага 500 000 евро за идващите 18 месеца.

Футболистът разтрогна със Славия при започване на седмицата и отива там като свободен сътрудник. Очаква се Ивнаов да бъде показан в понеделник. Както е известно, той имаше и оферта от Левски. 

Истина е, че имах оферта от Левски, само че на този стадий най-приемливото ми предложение идва от Унгария. Живот и здраве на следващия ден ще пътувам, като взехме най-хубавото решение за мен и фамилията ми на този стадий. Искам да благодаря особено на президента Венцеслав Стефанов, на цялото управлението, треньорите, играчите и почитателите на Славия.

Никога няма да не помни, че ми подадоха ръка в доста сложен миг, както и поддръжката, която ми даваха през целия ми престой в Славия. Оставям другари и незабравими мигове, като този през месец май предходната година, когато спечелихме Купата на България против Левски.

Страхотен миг за всички нас и обичащите клуба. На " Овча Купел " чакаха този трофей 22 години, като зарадвахме доста хора. На всички в клуба поисквам доста триумф от сърце ", сподели Иванов пред Sportal.bg.

През тази акция футболистът има общо 25 мача и три гола в Първа лига. Галин има и три попадения в евротурнирите. През миналата есен той изигра три мача и вкара един гол с екипа на България в шампионата Лига на нациите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР